Invitation til inspirationsmøde om IT-sikkerhed og persondataforordningen

Alle virksomheder skal afholde awareness-træning i persondata for deres medarbejdere. Kom og få inspiration hertil!

Roesgaard & Partners inviterer kunder og andre interesserede til gratis fyraftensmøde den 1. november fra kl. 16-18, Sønderbrogade 14, 1. sal, Horsens.

Her kan du opleve Frederikke Schlitterlau, som er erhvervsjurist med speciale i persondataforordningen. Frederikke arbejder til daglig med en praktisk tilgang til implementeringen af persondataforordningen - både internt og eksternt for Roesgaard & Partners. Desuden vil Simon Kirkeby fortælle om den generelle IT-sikkerhed i din virksomhed. Simon er Management Consultant og arbejder til daglig med IT-sikkerhed i forhold til persondataforordningen.

På mødet vil der være en detaljeret gennemgang af, hvad der er op og ned i forhold til persondataforordningen og IT-sikkerhed, og hvad du skal gøre i din virksomhed. Desuden vil du få udleveret materiale, så du hurtigt vil kunne afholde awareness-træning for dine medarbejderne.

Der vil være en sandwich til alle deltagere, når mødet er slut.  

Du tilmelder dig arrangementet ved at sende en mail til akr@roesgaard.dk, senest den 29. oktober.

 

Roesgaard & Partners

Sønderbrogade 16, 8700 Horsens

+45 75 62 99 99

revisor@roesgaard.dk

Vi tager forbehold for fejl og mangler i vores gengivelse af lovgivning mv. og påtager os intet rådgiveransvar uden forudgående konsultation vedrørende de omhandlede emner.
Følg os på Linkedin