Roesgaard & Partners har været på inspirationstur i Kina

Roesgaard & Partners har stærke ambitioner om at være med helt fremme i viden om digitale muligheder, ikke kun for at sikre den bedste rådgivning af vores kunder men også for at effektivisere vores interne processer.

Vi insisterer på at anse digitaliseringen og forandringer, som muligheder der skal gribes. For at vi fortsat er i stand til at yde service af højeste kvalitet inden for revision, rådgivning, regnskab og bogføring, er det vigtigt, at vi tilegner os den nyeste viden om udviklingen inden for softwarerobotter (RPA), fintech-løsninger, kunstig intelligens, stemmegenkendelse, blockchain osv.

For at sikre at Roesgaard & Partners er på forkant med udviklingen, er vi dette efterår i gang med at øge vores investeringer i at afsøge og afprøve digitale løsninger. I september aflagde vi derfor besøg hos nogle af verdens førende tech-virksomheder i Kina. Tech-miljøet i Kina har i de senere år gennemgået en stor udvikling, og har medført at Kina i dag har nogle af verdens førende virksomheder inden for bl.a. kunstig intelligens, stemmegenkendelse, fintech og e-commerce. På vores tur besøgte vi bl.a. Alibaba, JD.com, iFlytek, Seedlink og Clobotics.

Ønsker du at vide mere om, hvordan vi hos Roesgaard & Partners arbejder med digitalisering, så kontakt os gerne. Vores medarbejdere og robotter sidder klar til at hjælpe dig!


Jesper Esman Pedersen
Management Consultant                                                             
Mobil 21343899                                                             
jes@roesgaard.dk

 

 

Roesgaard & Partners

Sønderbrogade 16, 8700 Horsens

+45 75 62 99 99

revisor@roesgaard.dk

Vi tager forbehold for fejl og mangler i vores gengivelse af lovgivning mv. og påtager os intet rådgiveransvar uden forudgående konsultation vedrørende de omhandlede emner.
Følg os på Linkedin