Nyheder fra Roesgaard & Partners

Nye skatteregler for boligudlejning og deleøkonomi

11. februar 2019
Ny lov har ændret skattereglerne for udlejning af fritids- og helårsboliger, biler, lystbåde, campingvogne, camp-lets mv.

Skattefri overdragelse til erhvervsdrivende fonde

5. februar 2019
En ny politisk aftale vil gøre det muligt at overdrage selskaber til erhvervsdrivende fonde uden beskatning. Skattefriheden vil dog ikke gælde for ejendomsselskaber.

CSR-stafetten givet videre til os

30. januar 2019
I Horsens Kommune har borgmester Peter Sørensen startet en ny stafet ”En chance til”, som har til formål at få flere af Horsens’ virksomheder til at tage et socialt ansvar.

Roesgaard & Partners udvider holdet med nye skatteeksperter

29. januar 2019
Firmaet byder velkommen til de nye spillere på holdet.

Lån inden for familien uden skat

28. januar 2019
I mange familier ønsker den ældre generation at give næste generation en økonomisk håndsrækning på lempelige vilkår. Det kan være i forbindelse med finansiering af et generationsskifte, hvor familievirksomheden er overdraget til næste generation...

Husk at indbetale acontoskat senest 1. februar 2019

23. januar 2019
Der er to typer acontoskat. Den ordinære acontoskat beregnes af Skat på baggrund af de seneste tre års skattepligtige indkomst, mens den frivillige acontoskat kan justeres af selskabet ud fra forventet skattepligtig indkomst eller under hensyntagen...

Momsfradrag ved køb af selskaber

18. januar 2019
Holdingselskaber, der udlejer fast ejendom til sine datterselskaber, kan nu få tilbagebetalt moms betalt ved køb af datterselskaberne.

Hvem skal overtage familiens virksomhed? – vælg mellem datteren eller sønnen

13. januar 2019
Ca. 23.000 ejerledere skal i de kommende år tage stilling til, hvad der skal ske med deres virksomhed. Det er en proces, der både tager tid, og som kan skabe alvorlige udfordringer i familien. Den sværeste beslutning er ofte at komme i gang og...

Markedsføring og GDPR i praksis

11. januar 2019

Roesgaard & Partners i udvikling

9. januar 2019

Satser og beløbsgrænser 2018/19

8. januar 2019

Ses vi på stadion?

4. januar 2019
Som sponsor i AC Horsens støtter Roesgaard & Partners initiativet til at bakke holdet op på stadion.

Roesgaard & Partners har været på inspirationstur i USA

19. december 2018
For nylig var vi i USA for at besøge nogle af verdens førende tech-virksomheder. Vi deltog også i konferencen AI Expo om kunstig intelligens, big data og blockchain.

Roesgaard & Partners kalenderen 2019

17. december 2018

Bedre vilkår for medarbejderaktier

12. december 2018
Skatteministeren har fremsat et nyt lovforslag, som vil forbedre vilkårene for tildeling af medarbejderaktier i nyere, mindre virksomheder. Samtidig er aktieoptionsloven ændret, så der bliver større aftalefrihed ved tildeling af aktieoptioner.

Julegaver og julefrokoster i virksomheden

10. december 2018
Det er ikke kun julemanden, som kommer med gaver og spreder glæde til jul. Arbejdsgiverne kan også gøre det, så længe SKAT får sit.

RevisorPosten - 4. kvartal

6. december 2018

Har du styr på dine databehandleraftaler?

26. november 2018
Teknologi anvendes til elektronisk behandling af personoplysninger. De færreste af os tænker formentlig over den underliggende behandling, herunder f.eks. opbevaring eller overførsel af persondata.

Nye ejendomsvurderinger er blevet udskudt igen

19. november 2018
De nye ejendomsvurderinger udskydes endnu en gang. Ejere af erhvervsejendomme vil dermed først modtage nye ejendomsvurderinger i 2021.

Databeskyttelse gennem design

12. november 2018
Databeskyttelse er en kontinuerlig proces. Er du færdig med at implementere den nye persondataforordning, herunder de organisatoriske og tekniske sikkerhedsforanstaltninger? Nej, vel.

Studentermedhjælper og juridisk assistent søges

9. november 2018
Roesgaard & Partners søger i øjeblikket en studentermedhjælper og en juridisk assistent. Du kan læse om stillingerne under "Job og karriere".

Betroet medarbejder svindler for 111 millioner kr.

5. november 2018
Svindlen var mulig, da en betroet medarbejder i Socialstyrelsen udnyttede, at hun havde muligheden for at overføre penge samt dække over det. Mange erhvervsvirksomheder har betroede medarbejdere, og selvom de aldrig kunne finde på at begå svindel,...

RevisorPosten - 3. kvartal

31. oktober 2018

Roesgaard sponsorerer Inspire-prisen

30. oktober 2018
Inspire-prisen hylder en person, virksomhed eller organisation, som har bidraget særlig positivt til det lokale erhvervsliv.

Skattefri overdragelse af næringsejendomme

28. oktober 2018
En handelsvirksomhed med fast ejendom kan efter omstændighederne deles op i flere firmaer, som hver for sig kan overdrages til børn m.fl. med skattemæssig succession.

Roesgaard & Partners har været på inspirationstur i Kina

15. oktober 2018
Roesgaard & Partners har stærke ambitioner om at være med helt fremme i viden om digitale muligheder, ikke kun for at sikre den bedste rådgivning af vores kunder men også for at effektivisere vores interne processer.

Investeringer i solceller kan ikke bruges til generationsskifte

7. oktober 2018
Ved et generationsskifte er det muligt at overdrage selskaber til næste generation med skattemæssig succession og dermed udskyde skatten ved ejerskifte. Dette gælder dog ikke selskaber, der har karakter af pengetanke.

Aktiesparekonto

30. september 2018
Efter et langt tilløb har regeringen stillet forslag om at indføre en aktiesparekonto med en lempeligere beskatning. Det skal være nemt og attraktivt for danskerne at investere i aktier.

Revisorer søges

28. september 2018
Roesgaard & Partners søger lige nu revisorer. Har du som person et ambitiøst mindset, og har du lyst til at prøve kræfter hos Jyllands hurtigst vækstende revisions- og rådgivningshus? Så er det måske netop dig, vi leder efter.

Cyberangreb - Hvad koster det?

4. juni 2018
Selvom frygten for cyberangreb er stigende, er det de færreste virksomheder, hvor ledelsen selv har et konkret overblik over risikoen og de mulige tab.

Projekttilskud - også en mulighed for din virksomhed

14. maj 2018
Det er blevet lettere at få et hurtigt overblik over mulighederne for tilskud til små og mellemstore virksomheder med hjemmesider som f.eks. www.teknologiudvikling.dk eller Erhvervsstyrelsens officielle tilskudshjemmeside www.startvaekst.virk.dk.

Arbejder du strategisk med dine patenter?

25. april 2018
Ved at arbejde strategisk med udvikling, opkøb og udnyttelse af patenter kan din virksomhed opnå konkurrencemæssige fordele.

Er din virksomhed klar til den nye persondataforordning?

5. april 2018
Persondataforordningen træder i kraft den 25. maj 2018. Lovgivningen kommer til at påvirke alle virksomheder og dermed også din.

Er du selvstændigt erhvervsdrivende eller lønmodtager?

28. marts 2018
Det er spørgsmålet, når man er medejer af en virksomhed, organiseret som P/S, K/S eller I/S.

Splitleasing kan medføre, at medarbejderen bliver beskattet af fri bil

22. marts 2018
Overholder din virksomhed reglerne ved almindelig udbetaling af kørselsgodtgørelse, og kan din splitleasingaftale accepteres af SKAT?

Der sker alligevel lidt på skatteområdet

15. marts 2018
Få her en kort beskrivelse af de væsentligste skatteinitiativer.

Hvad omfatter et moms- og skattetjek – og er det noget for dig?

7. marts 2018
Vi er klar til at varetage dit moms- og skattetjek, der kan tilkøbes for indkomståret 2017.

Handel med ejendomme via selskaber kan give fordele for både køber og sælger

23. februar 2018
Det kan virke enkelt at handle aktier eller anparter i selskaber med ejendomme frem for at købe ejendommene direkte. Der er dog væsentlige forhold, der skal iagttages, og køber skal bl.a. være opmærksom på, at man ”arver” selskabets sygdomme i form...

Skal særlige poster i regnskabet oplyses særskilt?

29. januar 2018
Svaret på ovenstående spørgsmål er ja! Selskaber i regnskabsklasse B og C skal i en note oplyse om arten og størrelsen af indtægts- og omkostningsposter, som er særlige efter årsregnskabslovens regler.

Fortsat vækst begynder med vækstambitioner og -mål på ledelsesniveau

18. januar 2018
I familieejede virksomheder måles succes over lang tid. Udfordringen med det lange perspektiv kan være, at ejerlederen bliver ramt af det såkaldte BMW-syndrom.

Ny lov om formuefordeling giver virksomheden bedre mulighed for at overleve

15. januar 2018
Lovændringen åbner nye muligheder for, at ægtefæller kan etablere en formueordning, som er målrettet netop deres økonomiske situation.

Velkommen til robotterne

5. januar 2018
Hvordan kommer du i gang med robotics og får softwarerobotter til at varetage dit rutinearbejde?

Bindende svar fra SKAT er igen bindende!

4. januar 2018

Muligheden for at anvende nedsatte bo- og gaveafgifter ved generationsskifte af erhvervsvirksomheder er nu en realitet

3. januar 2018
Efter flere års tilløb fik regeringen i 2017 vedtaget en mulighed for at anvende nedsatte bo- og gaveafgifter. Dette vil lette afgiftsbetalingen ved generationsskifte af erhvervsvirksomheder fremadrettet.

Tak for opmærksomheden

28. august 2013

Reception

13. august 2013

Samvirkende Revisorer skifter navn

29. juli 2013